Despre

Noi

Un spațiu relaxant împodobit
cu ospitalitatea noastră!

inchiriere pensiune neamt, logo Pensiunea vila maria, negresti, Piatra Neamt

LOCAȚIE ACCESIBILĂ - SERVICII DE CALITATE

Județul Neamț este bine cunoscut pentru frumusețea Masivului Ceahlău, a lacului de acumulare (numit Izvorul Muntelui) de pe râul Bistrița al cărui baraj se situează în partea de vest a orașului Bicaz, cât și a peisajului în general, a mănăstirilor (Agapia, Neamț, Secu, Sihăstria, Văratec, Horaița, Horăicioara etc.), a rezervațiilor naturale (Parcul național Ceahlău, Codrii de aramă, Codrii de argint, Rezervația de zimbri, etc.), a cetăților (Cetatea Neamțului). Reședința județului este municipiul Piatra Neamț.

 

Pensiunea Vila Maria este situată la 17 km față de Piatra Neamț, în comuna Negrești. Punem la dispoziție clienților 6 camere cu pat matrimonial, baie proprie si balcon. Oaspeții noștri se pot bucura de foișorul din curte complet amenajat cu plită, cuptor și grătar. De asemenea, punem la dispoziție și o bucătărie complet utilată.

 

În curtea din spatele pensiunii este amenajat un spațiu de relaxare cu ciubăr, terasă foarte spațioasă pentru grupuri mari și șezlonguri pentru zilele însorite.

inchiriere pensiune neamt, logo Pensiunea vila maria, negresti, Piatra Neamt

LOCUL PERFECT PENTRU O MINI VACANȚĂ!